Monday, November 14, 2011

Boleh Tahan Filem Indonesia Ni

Sejak malam semalam,badan aku sejuk menggigil lepas makan malam,ditambah dengan sendi-sendi yang sakit.Sampai ke pagi,rasa macam ok sikit,maka malas aku nak mc.Sampai kilang,makin parah pulak.Dari pagi aku mengerekot dalam bilik 'tahanan' sampai jam 3 petang.Itu pun sebab lapar.Besok,aku terpaksa mc.
Semalam balik rumah aku tengok wife aku layan Astro Box Office,cerita Indonesia,Istri Bo'ongan.Maksudnya Isteri Olok-Olok.


Jalan cerita agak menarik,cuma untuk anak-anak kecil memang tak sesuai langsung.Filem ni dilakonkan oleh Fahrani dan Julia Perez.First time aku tengok Julia Perez berlakon.Sebelum ni aku tau dia ni menyanyi je,kagu 'Belah Duren'.
Pegi kat Youtube,tengok macamana videoklip lagu tu.Filem ni tak sesuai untuk penonton yang belum matang sebab agak kelucahan sikit,ditambah lagi dengan pakaian Julia Perez yang 'seadanya'.Semalam aku heran jugak,kenapa diblurkan area dada Julia Perez,besar sangat ke(agak provokatif jugak la saiznya).Rupanya dari sudut tepi,nampak ada benjolan sikit.Mak aiii....tak pakai bra rupanya.
Mujur channel ABO agak tersorok jauh,(952,953).Filem ni memang ratingnya 18 tahun keatas,tapi mana la tau terpasang depan anak-anak.Aku yang tengok ni pun boleh demam.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

Intense Debate Comments

 
Copyright © Laman Fakta vs Tahyul. All rights reserved.
Blogger template created by Templates Block | Start My Salary
Designed by FaizalRSD